Zilele trecute am primit o întrebare de la o clientă și m-am gândit că ar fi bine să vă povestesc și vouă despre acest subiect, și anume, de ce să vă înscrieți la un curs de automachiaj.

  1. Cred că fiecare ați experimentat la un moment dat în viață să nu fiți pe aceeași lungime de undă cu persoana care vă machiază, vă face părul sau vă oferă un serviciu
  2. Ați fost puse în situația de a vă machia singure pentru un eveniment deoarece era într-o altă localitate și nu știați la cine să apelați, persoana la care mergeați de obicei nu avea disponibilitate atunci când vă doreați voi.
  3. Ați plecat dezamăgite de la salon, machiajul nu era pe gustul vostru, prea intens, prea șters sau nepotrivit cu trăsăturile voastre.

Acestea sunt doar câteva dintre principalele motive dar hai să vă povestesc mai bine cum stă treaba cu cursul de automachiaj, aici mă refer la cel susținut de mine, nu vreau să intru pe teritoriul altor persoane.

  1. Atunci când am luat decizia de a susține astfel de cursuri m-am gândit cum aș vrea eu să fie structurat, ce aș vrea să învăț, am participat la câteva cursuri unde odată la plecare am luat cu mine întrebări fără răspuns care sincer au fost o dezamăgire, nu am vrut acest lucru și pentru clientele mele. Astfel am decis ca voi, cele care vă înscrieți, să vă scrieți propriul curs, mai exact, eu sunt cea care vă spune ce se întâmplă în prima oră după acea voi continuați. Nu este un curs clasic cu un suport gata stabilit și fiecare învață același lucru, este un curs personalizat și gândit pentru fiecare cursantă. Poate unele dintre voi aveți nevoie să învățați totul de la zero, pe când altele aveți deja o bază și vă doriți doar să aprofundați. Durata depinde de voi, minimul este de 2 ore deoarece în prima oră discutăm despre skincare, trusa voastră de produse și doleanțele voastre iar în a 2-a oră începem partea practică. Sincer mi-aș dori să existe astfel de cursuri personalizate și pentru makeup artiști, aș vrea să mai particip la cursuri unde să învăț ceea ce vreau eu nu ceea ce este trecut în programă, poate pe viitor vor fi dar până atunci hai să discutăm despre voi.
  2. Multe aveți acasă o trusă bine stabilită de produse de skincare&makeup dar nu știți exact cum să le folosiți pentru fizionomia voastră. Online sunt multe clipuri și informații dar majoritatea sunt generalizate. La curs învățați să vă machiați conform fizionomiei voastre, gusturilor voastre.
  3. Piața abundă de produse pe care voi le cumpărați de curiozitate și ajungeți să nu le folosiți deoarece nu vă sunt destinate, la curs vă recomand produse dar și după terminarea lui sunt alături de voi la nevoie. Mereu le spun atât clientelor mele care vin la cosmetică cât și celor care vin la machiaj ca înainte să își cumpere un produs de care nu sunt sigure să îmi scrie, răspund mereu cu drag.
  4. Nu știți să folosiți corect ustensilele de machiaj iar rezultatul final nu este unul pe gustul vostru. Zilele trecute am avut pe cineva la curs care își aplica fondul de ten cu degetele, nu este greșit, însă își dorea un alt fel de rezultat care nu era posibil fără un burețel sau o pensulă pe care nu știa să le folosească astfel că a luat decizia de a învăța.
  5. Machiajul este o parte importantă din noi și pentru noi astfel că este bine să știm etapele de bază, să ne putem descurca și singure indiferent de situație.

Pe lângă cursurile acestea de automachiaj am și alte două servicii:

  1. Pentru cele care știți să vă machiați dar aveți nevoie de ajutor în alegerea produselor am serviciul de consiliere personalizată, unde îmi spuneți ce anume aveți nevoie și eu vă recomand produse
  2. Serviciul de Shopping personalizat unde colindăm împreună magazinele pentru a alege produsele potrivite, textura, culoarea și toate detaliile importante pentru a avea tot ce aveți nevoie pentru un machiaj reușit.

Dacă aveți toate produsele de care aveți nevoie, ustensilele și informațiile este foarte ușor să vă creați un machiaj atât pentru fiecare zi cât și pentru evenimente speciale fără a fi mereu nevoite să apelați la cineva și astfel nu ajungeți să fiți dezamăgite.

Detalii despre aceste servicii găsiți mai jos:

Consiliere sau shopping personalizat aici

Curs de automachiaj aici

Pentru alte detalii sau informații îmi puteți scrie pe social media.

Zile cu voie bună, pe data viitoare XO XO

 

Articolul Cinci (5) motive pentru care să te înscrii la un curs de automachiaj apare prima dată în Makeup Artist/Beauty Therapist/Content Creator.


Salon Micropigmentare

Descoperă rafinamentul la Salonul de infrumusetare, unde frumusețea se împletește cu experiența. Cu servicii personalizate și personal dedicat, fiecare vizită devine o călătorie în universul îngrijirii și eleganței. Experimentează bucuria transformării pentru ca frumusețea ta este pasiunea noastră.