Micropigmentarea sprancenelor este o metoda de aplicare a unui machiaj semipermanent la nivelul sprancenelor. Se face cu un aparat digital care imprima culoare – un pigment natural – direct sub epiderma, cu ajutorul unui ac.

Micropigmentarea sprancenelor trebuie refacuta odata la doi-cinci ani, uneori chiar la intervale mai mari de timp. Procedura dureaza aproximativ doua ore, iar o saptamana dupa ce o faci, e nevoie sa iti ingrijesti sprancenele in mod special, potrivit Flirtnflutterbeauty.com.

Cand e o solutie micropigmentarea sprancenelor
Daca ai sprancenele prea deschise la culoare, prea rare sau aproape inexistente, aspectul lor poate fi imbunatatit cu ajutorul micropigmentarii. De ce e asa important sa ai sprancene frumoase? Pentru ca iti incadreaza ochii si au o contributie esentiala la expresia faciala.

Sprancenele pline si alungite dau un aspect mai tanar chipului unei femei. Si machiajul obisnuit cu creion pentru sprancene poate avea un aspect favorabil, dar acesta nu rezista cand transpiri mult, vara, sau cand mergi la inot.

Categorii: Blog

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată.