Indepartarea tatuajelor cosmetice de la nivelul sprancenelor si buzelor cu noul nostru aparat.

Tatuajele cosmetice, precum micropigmentarea sprancenelor sau buzelor, pot fi indepartate sigur si eficient prin intermediul laserului, disponibil in  salonul ostru. Tehnologia utilizata, respectiv livrarea impulsurilor laser prin intermediul picosecundelor, asigura rezultate extrem de bune impotriva tatuajelor permanente din zone delicate precum sprancene sau buze.

Tatuajele cosmetice sunt interventii estetice destul de solicitate de catre persoanele care doresc sa corecteze sau accentueze anumite trasaturi. Tatuarea sprancenelor se realizeaza mai ales atunci cand o femeie se confrunta cu sprancene subtiri sau inegale, in timp ce tatuarea buzelor este solicitata de catre persoanele care doresc sa schimbe forma, marimea si culoarea acestora.

LASERUL  – CEL MAI EFICIENT IMPOTRIVA TATUAJULUI SPRANCENELOR SI BUZELOR

Chiar daca nu se folosesc aceeasi pigmenti ca la tatuajele clasice, micropigmentarea sprancenelor si buzelor sunt proceduri care implica anumite riscuri pentru pacienti. Se intampla adesea sa se obtina un rezultat neasteptat: o forma nedorita pentru ca tehnicianul nu a respectat fizionomia pacientei, conturare inegala a sprancenelor sau buzelor, sau alegerea unei culori nepotrivite, care poate fi in neconcordanta cu culoarea tenului și a parului.

Aparatele noastre speciale, inclusiv laserul de ultima generatie din salonul nostru de infrumusetare, reprezinta unul din cele mai moderne metode de indepartare a tatuajelor fiind bazat pe picosecunde la momentul actual, asigurand astfel cele mai bune rezultate in cazul indepartarii pigmentului din zona sprancenelor si a buzelor. Acest aparat se bazeaza pe puterea laserului Nd:YAG  cu 3 lungimi de unda, care va tinti diversi pigmenti ce alcatuiesc un tatuaj. In cazul tatuajului sprancenelor, este vorba de un singur tip de pigment, astfel ca rata de succes va fi extrem de ridicata. Inainte de tratamentul laser, pigmentul se afla in straturile superioare ale pielii. Impulsurile laser vor fi absorbite de pigment si transformate in caldura., distrugand tesutul tinta, dar fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

CE SE INTAMPLA DUPA TRATAMENTUL LASER DE INDEPARTAREA TATUAJELOR?

Dupa tratament, celulele cu pigment vor fi fragmentate in particule foarte mici, ce vor fi preluate de drenajul limfatic secundar, eliminandu-le de la suprafata pielii. Efectele adverse ale laserului impotriva tatuajului la sprancene si buze sunt umflarea si inrosirea pielii, In cazul sprancenelor, se va produce efectul de hair bleaching, adica firele de par se vor albi, insa isi vor reveni la culoarea initiala, in decurs de maximum 30 de zile. Deasemenea, un alt efect al tratamentului in zona sprancenelor este caderea temporara a firelor de par, insa acestea isi vor relua rapid ciclul de crestere.

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU INDEPARTAREA TATUAJELOR DE LA SPRANCENE SI BUZE

Laserul permite obtinerea unor rezultate extrem de bune impotriva tatuajelor permanente de la nivelul sprancenelor si buzelor, necesitand un numar mai mic de sedinte fata de alte sisteme laser Qswitch. Tehnologia picosecundelor a laserului este superioara celei bazate pe nanosecunde si elimina o cantitate mai mare de pigment inca de la prima sedinta.

Inainte de procedura laser de indepartarea tatuajului sprancenelor si buzelor cu laserul se va aplica o crema anestezica pentru atenuarea disconfortului din timpul procedurii. In unele cazuri, se poate recomanda raderea sprancenelor pentru a nu fi afectati foliculii.

Programati acum o consultatie gratuita la salonul nostru pentru a primi un protocol personalizat de tratament.