Metoda cea mai modernă pentru scoaterea tatuajelor din zona sprâncenelor, buzelor și ochilor, constă în folosirea laserului de ultimă generație Picosecond, care utilizează energie inaltă prin emiterea instantanee a undei laser pentru a sfărâma și indepărta pigmentul eficient în celulele modificate patologic prin plasarea cernelii tatuajului!

Motivele dorinței îndepărtării tatuajului variază de la client la client. Tatuajele pot fi prost executate sau plasate în zone nepotrivite ale feței, care interferă cu viața socială a individului. Locul tatuajului poate fi sediul unei infecții, sau pur și simplu persoana care solicită îndepartarea acestuia, realizează faptul că nu o avantajează tipul de tatuaj ales.

Cel mai eficient și rapid aparat cu laser Pico Q Yag Laser, face ca procesul de tratament pentru îndepărtarea tatuajelor din zona sprâncenelor, ochilor și buzelor, să fie de până la 5 chiar 10 ori redus considerabil. Aparatul cu laser Picosecond poate îndepărta de la suprafața pielii atât pistruii cât și porii dilatați sau urmele post acneice. Laserul folosește impulsuri pentru a lovi melanina cu o presiune mare, iar aceasta se sfărâmă în particule mici de tip praf, pentru o eliminare mai rapidă și eficientă.

Confortabil și sigur, poate elimina o gamă largă de pigmenți și tatuaje faciale în mod eficient și sigur, deoarece laserul picosecund utilizează poziționarea precisă a terapiei țesutului țintă, pentru a reduce deteriorarea pielii și pentru a obține efectul de îndepărtare a pistruilor.  Fără precipitat de melanină, laserul picosecund folosește impulsuri ultra-scurte (o trilionime de secundă în lungime) pentru a lovi melanina cu o presiune mare, melanina se sfărâmă în particule mici de tip praf, deoarece particulele cu cât sunt mai mici,  sunt mai ușor absorbiți și eliminați de organism.

Media ședințelor de tratament este de 5 – 7 (in general este necesară o perioadă de 7-12 luni pentru a scapa de tatuaj complet).

CUM SE EFECTUEAZĂ ȘEDINȚA DE ÎNDEPĂRTARE A TATUAJULUI?

Clientul și specialistul poartă ochelari de protecție și este așezat confortabil.

Specialistul dezinfectează zona tatuajului și zona înconjurătoare.
În timpul ședinței pacientul aude zgomotul produs de aparat la emiterea secvențială a luminii (laser) și simte cum undele penetrează zona tatuată.

In medie procedeul durează 10- 20 minute în funcție de dimensiunile tatuajului facial.

TRATAMENTUL ESTE DUREROS?

Înaintea tratamentului se aplica o cremă anestezică, iar senzația este de ușoară arsură sau înțepătură superficială. Prin folosirea anestezicelor, procedeul este complet nedureros.

CE AȘTEPTĂM DUPĂ O ȘEDINȚĂ DE TRATAMENT?

Zona tratată poate fi înroșită, ca după o arsură solară ușoară, timp de câteva săptămâni. Zona se tratează cu un unguent cu antibiotic și poate fi aplicat un pansament ( dacă este cazul).

Recuperarea după scoaterea tatuajelor nedorite din zona ochilor, buzelor și sprâncenelor, durează câteva săptămâni (roșeața și sensibilitatea pot persista câteva săptămâni, ca și o decolorare locală a pielii, care se îmbunătățește treptat). Se evită expunerea la soare a zonei tratate.

Este important de menționat că pielea dumneavoastră nu va mai arata ca înainte de efectuarea tatuajului , dar rezultatele sunt superioare oricărei metode de tratament al tatuajelor.


Salon Micropigmentare

Descoperă rafinamentul la Salonul de infrumusetare, unde frumusețea se împletește cu experiența. Cu servicii personalizate și personal dedicat, fiecare vizită devine o călătorie în universul îngrijirii și eleganței. Experimentează bucuria transformării pentru ca frumusețea ta este pasiunea noastră.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *