Ce este micropigmentarea?

Micropigmentarea sprâncenelor este ce mai căutată procedură în zilele noastre. De-a lungul timpului această tehnică a evoluat, astfel azi există tehnici diferite și personalizate.

Acest machiaj semipermanent, oferă un aspect natural sau mai intens, corectează micile imperfecțiuni precum lipsa fierlor de păr, cicatrici sau chiar tatuaje mai vechi și inestetice. Durata unui machiaj semipermanent al sprâncenelor, poate rezista până la 3 ani, în funcție de tipul de ten al clientei.

Micropigmentarea implică penetrarea unui pigment de proveniență preponderent vegetală în stratul superficial al dermului. În momentul pătrunderii sub piele, pigmentul interacționează cu celelalte substanțele din organismul nostru. Având în vedere acest lucru, pigmentul poate fi reținut în piele într-o proporție mai mare, sau mai mica, în funcție de tipul de ten al fiecăruia, ba mai mult, pe anumite zone poate fi necesar un retuș mai devreme. Deasemenea, ritualul de îngrijire este extreme de important pentru ca rezultatul final să fie cel mult așteptat. În funcție de felul în care sunt respectate regulile de îngrijire, pigmentul este reținut mai mult timp în piele și ne putem bucura de sprâncene perfecte timp îndelungat.

Ce este micropigmentarea pudrată?

Tehnica powder este tot mai mult căutată în zilele noastre, deoarece poate fi executată cu succes chiar și pe cele mai dificile tipuri de ten. Acestă tehnică este din ce în ce mai iubită, datorită persistenței sale și aspectului proaspăt permanent. Tehnica powder este flexibilă și oferă posibilitatea de adaptare a intensității, la dorințele clientei. Pot fi în egală măsură discrete și naturale, însă pot fi groase sau îndrăznețe. Acest lucru este posibil datorită modului de aplicare în straturi a pigmentului.

 

Ce facem înainte de procedură?

• Pentru un rezultat cât mai autentic, clientele sunt sfătuite să efectueze un peeling (gomaj) în ziua precedentă procedurii, pentru a îndeparta celulele moarte de pe suprafața pielii și să hidrateze tenul cu o cremă pentru față.

• Pentru diminuarea disconfortului, recomandăm clientelor să nu consume cafea, băuturi energizante, alcool sau ciocolată neagră în ziua procedurii.

• Recomandam clientelor să evite perioada delicată a lunii, deoarece în acest interval, pielea este mai sensibilă și vor percepe mai acut disconfortul procedurii, iar perioada de vindecare va fi mai lungă.

Cum îngrijim sprâncenele?

Având în vedere faptul că rănim ușor pielea pentru a introduce pigmentul în interiorul acesteia, pielea va forma o crusta, care cade dupa vindecarea completă a zonei.
• Spalarea sprâncenelor este contraindicată în perioada apariției crustelor.

• Nu este recomandat să agresam mecanic, sau sa rupem coaja formată, deoarece o parte mai mare a pigmentului poate fi pierdut în zona respectiva.

• În acest stadiu, nu este recomandat să aplicam machiaj sau orice alt produs din rutina zilnică, pe zona tratată.
• Nu este recomandat să meargă la saună, tratamente cosmetice sau expunere la soare ori solar.

• Se recomandă evitarea atingerii zonei pigmentate cu mâinile. Este recomandată aplicarea cremei emoliente, specială pentru îngrijirea tatuajelor. Această cremă este pe bază de vaselină și vitamin, care formeaza o pelicula de protective ce împiedică coaja să devinaă dură.
• După vindecare, culoarea va pierde pâna la 50% din intensitate și este necesar să așteptați aproximativ o lună pentru stabilizarea pigmentului.
• Pentru a menține culoarea de lungă durată, expunerea la soare pe termen lung fară factor de protecție solară nu este recomandată pe întreaga perioadă a purtării machiajului semi-permanent.

Sprâncenele îți pot schimba complet fizionomia, dacă sunt executate corect. Micropigmentarea este o tehnică de machiaj semipermanentă, care ne ajută în procesul de înfrumusețare zilnică. Este o tehnică care te va ajuta să scapi de complexele legate de sprâncenele tale și de timpul pierdut în fața oglinzii. Umple goluri, corectează și îmbunătățește forma sau chiar poate acoperi tatuaje cosmetice mai vechi și inestetice. Oferim consultant de top în vederea obținerii rezultatului perfect.

 

A sosit timpul pentru o schimbare în viața și este momentul să o faci alături de noi.
Salonul nostru te așteaptă cu brațele deschise.

Categorii: Blog

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată.