Greseli la aplicarea Rimelului

Aplicarea rimelului se poate dovedi extrem de complicata, necesitand indemanare si un simt estetic ceva mai dezvoltat. Multe femei nu sunt capabile sa diferentieze esteticul de inestetic, motiv pentru care look-ul lor este total deplasat si deloc placut. Cu toate acestea, greselile pe care ele le fac persista cu incapatanare, devenind, din nefericire, o parte a rutinei lor de infrumusetare.

Iata cele mai comune 5 greseli ale aplicarii rimelului – invata cum sale eviti in mod eficient!

Prea multe straturi de rimel

Rimelul este conceput pentru a fi aplicat in maximum doua straturi, fara a depasi acesta limita. Atunci cand efectul obtinut nu este cel dorit de tine, ai tendinta sa persisti in aplicarea rimelului pana ce genele tale vor capata un aspect neplacut. Dou straturi vor fi suficiente – si retine faptul ca, pe masura ce alici mai mult rimel, genele tale devin tot mai incarcte si inestetice.

Pompezi aplicatorul

Odata ce pompezi aplicatorul risti ca tubul sa fie inundat de aer, care v usca in cele din urm produsul continut. Acest lucru poate ingreuna aplicarea, intrucat, odta cu uscarea rimelului, apar acele particule atat de inestetice care iti incarca genele. Indiferent de scopul tau, nu permite nicicand aerului sa patrunda in tub, altminteri durata de viata a rimelului va deveni mai scurta.

Aplici produse deja expirate

Este adevarat ca rimelul constituie un produs costisitor, insa pastrarea lui peste termenul sau initial de valabilitate poate avea consecinte nefaste asupra look-ului tau. In plus, rimelul deja expirat poate cauza alergii, usturimi si chiar roseata, motiv pentru care este necesar sa achizitionezi unul nou imediat ce termenul de valabilitate expira.

Nu folosesti rimelul si la baza genelor

In cazul in care nu aplici rimelul si la baza genelor, risti ca aspectul tau sa nu fie cel pe care il doresti, iar genele tale vor parea mult mai scurte. Odata ce rimelul este distribuit atat la varfuri, cat si la radacini, chipul tau va capata frumusete, iar privirea – intensitate.

Presezi aplicatorul atunci cand il folosesti

Tendinta de a presa foarte puternic aplicatorul pe gene poate duce la crearea unor dare total inestetice. De aceea, este recomandat sa eviti acest obicei, altminteri vei arata ca si cand ai aplicat rimelul in masina. Pastreaza demachiantul si dischetele demachiante la indemana atunci cand treci prin acest procedeu, astfel vei reusi sa corectezi eventualele defecte si sa indepartezi excesul de produs – iar aspectul tau se va imbunatati considerabil!

Categorii: Blog

Salon Micropigmentare

Descoperă rafinamentul la Salonul de infrumusetare, unde frumusețea se împletește cu experiența. Cu servicii personalizate și personal dedicat, fiecare vizită devine o călătorie în universul îngrijirii și eleganței. Experimentează bucuria transformării pentru ca frumusețea ta este pasiunea noastră.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *