Microbladingul este o metoda de reconstructie si stilizare a sprancenelor prin care se construiesc fire extrem de subtiri si reale.Aceasta procedura se realizeaza fara ajutorul unui aparat, pigmentul va fi aplicat cu un instrument tip creion care are o mica lama fixa cu multe ace de unica folosinta.Acele sunt de 3 ori mai subtiri decat cele folosite in cadrul altor tipuri de aparate,iar adancimea pigmentului injectat  nu ajunge la derm, in acest fel se obtine un efect finisat si natural  al firelor de par. Aceasta tehnologie unica permite obtinerea unor rezultate imperceptibile pe termen lung.

Sprâncenele frumoase încadrează ochii ca o ramă a feței noastre. De aceea micropigmentarea rămâne una dintre cele mai bune decizii pentru înfrumusețarea feței. Mai jos a fost aplicată tehnica microblading și powdering.
? Prosper 13 Septembrie
 www.cami-lux.ro


Salon Micropigmentare

Descoperă rafinamentul la Salonul de infrumusetare, unde frumusețea se împletește cu experiența. Cu servicii personalizate și personal dedicat, fiecare vizită devine o călătorie în universul îngrijirii și eleganței. Experimentează bucuria transformării pentru ca frumusețea ta este pasiunea noastră.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *