Sprancene Micropigmentate:

Este o tehnica de ultima generatie ce presupune « redesenarea » firelor de par din spranceana, imitandu-le perfect culoarea, grosimea, orientarea, creandu-se astfel impresia de spranceana naturala

Aceasta tehnica umple golurile din sprancena, mascheaza cicatrici, poate retusa tatuaje mai vechi si nu deterioreaza firele de par naturale. Este asa numita tehnica 3D care reda intr-un mod realistic spranceana naturala.

Prin tehnica repigmentarii se pot face corectii de culoare, forma si pozitionare a sprancenelor, dandu-se astfel efect de lifting fetei.

Procedura de repigmentare este formata din doua sedinte, uneori chiar trei (daca tenul este foarte gras sau pielea groasa etc…), sedinte care se efectueaza la interval de 21-30 de zile.

Durata de viata a sprancenelor micropigmentate este de cca un an de zile, perioada care poate varia mai mult sau mai putin, functie de particularitatile clientei ( ten gras cu pori deschisi, stil de viata – solar, tratamente cosmetice ce includ microdermoabraziunea sau peelingurile chimice etc).


Salon Micropigmentare

Descoperă rafinamentul la Salonul de infrumusetare, unde frumusețea se împletește cu experiența. Cu servicii personalizate și personal dedicat, fiecare vizită devine o călătorie în universul îngrijirii și eleganței. Experimentează bucuria transformării pentru ca frumusețea ta este pasiunea noastră.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *