Sunt Ramona Padureanu si iti voi prezenta cateva informatii despre mine pentru a ma cunoaste mai bine inainte de a apela la serviciile mele.

Sa incepem cu inceputul : Ma mandresc cu o experienta de peste 6 ani in domeniul micropigmentarii si a make-upului, iar pasiunea mea pentru sprancene a venit in momentul in care stilizam sprancenele la make-up si am realizat ca acestea au un rol foarte important in rezultatul final. De la primele machiaje am realizat ca multe persoane au nevoie de stilizarea sprancenelor si mi-am dorit foarte mult sa exploatez acest domeniu.

Astfel mi-am format o viziune, tehnica apoi „mi-am format mana” la cele mai recunoscute cursuri acreditate  din Romania.

  • Intact Media Mirela Vescan

  • Academia de Beauty & Business Simetric

  • Renata Abdulaeva

Insa, pentru ca mi-am dorit intotdeauna sa fiu la curent cu toate noutatile in domeniu, am investit in mine si in pasiunea mea. Pentru a ajunge la nivel de arta este nevoie de foarte multa munca, daruire, pasiune, implicare, nopti nedormite si investitie atat financiara, cat si o daruire a timpului tau in acest sens.