Pentru mine acest salon are o poveste frumoasa despre vise implinite si dovada ca pot face lumea mai frumoasa atat la propriu cat si la figurat. In cei 8 ani de cand am deschis salonul au trecut pragul mii de cliente iar  bucuria mea a fost ca s-au intors de fiecare data cand au avut nevoie de serviciile mele. Prin experienta, pasiune si dăruire, va asteapt la salonul meu pentru a beneficia de nobilul răsfăț de lux!

Make-up

Make-up

Machiajul semipermanent este o alegere inteligentă, cu care va trebui să trăiți cel puțin un an de zile. De aceea, este normal să aveți dubii și o mulțime de întrebări. Vestea bună este că ne face plăcere să rezolvăm dilemele clientelor noastre.

Micropigmentare

Micropigmentare

Tehnica de micropigmentare sprancene corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile, iar tehnica fir cu fir imita firul de par al acestora astfel incat rezultatul sa fie unul fidel si estetic.

Rezultate

Rezultate

Daca doriti sa stiti mai multe despre mine si depre o parte din realizarile mele va propun sa intrati pe aceasta pagina pentru a va asigura ca rezultatul final va fi unul fidel asa cum isi doreste orice client.

 

Rezultate Make-up

 

Rezultate Micropigmentare

 

Rezultate Indepartare micropigmentare