Sprancene in Contur Pline:

Această procedură presupune tatuarea întregii suprafețe a sprâncenelor fără imitarea firelor de păr. Rezultatul confera un aspect mai plin al acestora si o rezistenta mai buna in timp a culorii.

Sprancene Hybrid Cu Efect Pudrat – Powdering/Ombre:

Tatuarea sprancenelor HYBRID cu efect pudrat – powdering/ombre – reprezinta o combinatie ideala intre metodele de mai sus, confera un aspect plin si mai natural, cu o durata de viata mai mare.

Firele de păr nu sunt pensate sau rase total.

Tehnica noastra:

Folosim o abilitate manuală de desenare semi-permanentă a sprâncenelor, unde aplicăm pigmentul în stratul superior al dermei, utilizând unelte sterilizate și de unică folosință. Pigmenții cu care lucrăm sunt produși în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Forma sprâncenelor este calculată în funcție de trăsăturile faciale pentru a ne asigura că ajungem la un rezultat echilibrat și simetric global. Culoarea pigmentului va fi întotdeauna personalizată pentru a se potrivi cu aspectul pe care doriți îl dorești, luând în considerare culoarea naturală a părului și sprâncenelor.


Salon Micropigmentare

Descoperă rafinamentul la Salonul de infrumusetare, unde frumusețea se împletește cu experiența. Cu servicii personalizate și personal dedicat, fiecare vizită devine o călătorie în universul îngrijirii și eleganței. Experimentează bucuria transformării pentru ca frumusețea ta este pasiunea noastră.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *