Sprancene Microblading:

Desi majoritatea celor care folosec aceasta tehnica, spun ca ar fi cea mai noua tenica de pigmentare a sprancenelor, de fapt aceasta a fost inventata cu multe sute de ani in urma de catre japonezi si a ajuns sa fie practicata si de noi in zilele noastre.

Microblading-ul presupune aceeasi desenare a sprancenelor, fir cu fir, firele de par desenate putand fi chiar mai subtiri decat cele naturale.

Ca si procedura, este asemanatoare cu micropigmentarea, se introduce pigment in stratul superior al dermului, diferenta fiind data de faptul ca, daca la micropigmentare, aceasta se face cu un ac special care introduce pigmentul prin micropulsatiile produse de aparatul la care este atasat manipulul, la maicroblading introducerea pigmentului se face printr-o lama foarte fina, atasata la un « stilou ».

Prin aceasta metoda se pot monta in sprânceană linii extrem de fine, asemenea celor naturale si uneori rezultatul poate fi confundat cu o sprânceană absolut naturală. Procedura de Microblanding mai este numita BIO Tatuaj 6D din cauza pigmenților NON-toxici si hipoalergenici. Procedura nu este dureroasa iar adâncimea pigmentilor este de 0,3 – 0,1mm in epiderma, astfel este o metoda superficiala. Si aceasta procedura este una manuala si nu afecteaza calitatea firelor de par.

Pigmentii folositi sunt vegetali si nu contin fier, ceea ce inseamna ca nu vor deriva in alte culori, in timp.

Materialele folosite (ace, lame, recipienti pentri pigmenti si anestezic, manusi) sunt sterile si de unica folosinta iar aparatele sunt dezinfectate conform normelor in vigoare


Salon Micropigmentare

Descoperă rafinamentul la Salonul de infrumusetare, unde frumusețea se împletește cu experiența. Cu servicii personalizate și personal dedicat, fiecare vizită devine o călătorie în universul îngrijirii și eleganței. Experimentează bucuria transformării pentru ca frumusețea ta este pasiunea noastră.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *