CE ESTE MACHIAJUL SEMIPERMANENT?

Machiajul semipermanent a devenit aliatul de incredere a numeroase femei din Romania si din lume, a cucerit chiar si cele mai pretentioase dive de la Hollywood si a ajuns usor, usor, sa faca parte din ritualul de infrumusetare al celor mai multe dintre noi. Tehnicile moderne de machiaj semipermanent au ca principal scop acela de a pune in valoare frumusetea trasaturilor naturale, de a crea armonie in arhitectura chipului, de corecta subtil mici imperfectiuni si de a pune in lumina calitatile unice ale fiecarui chip. Pe langa estetica, durata lunga de viata a acestuia este un alt motiv pentru care poti opta pentru aceasta procedura de infrumusetare.

CE ESTE TEHNICA POWDER?

Am mai putea denumi aceasta tehnica si ca joc al culorilor, deoarece este un machiaj cu ajutorul caruia make-up artistul realizeaza micropigmentarea spranceanei in degradeuri subtile al mai multor nuante. Tehnicianul urmareste sa creeze aspectul de spranceana machiata (cel asemanator cu aplicarea fardului de sprancene), creand totodata forma ideala si obtinand in cele din urma, un aspect natural, perfect armonios cu intreg chipul.
Cu ajutorul acestei tehnici se pot crea sprancene cu cel mai natural aspect, reusind sa ofere rezultate aproape insesizabile pentru cei din jur.

CAROR PERSOANE LI SE POTRIVESTE TEHNICA POWDER?

Oricarei persoane care isi doreste sprancene definitite, mai bogate, dar cu aspect natural. Este ideala pentru persoane care au goluri in sprancene, celor care doresc desime, conturare si redefinire. Este important insa ca spranceana sa prezinte fire de par natural, astfel incat tehnicianul sa poata realiza machiajul pudrat.

CUM ALEGEM MAKE-UP TEHNICIANUL POTRIVIT?

Tine cont de profesionalism, experienta si nu in ultimul rand, de comunicarea cu make-up artistul.  Este important ca profesionistul pe care il alegi sa fie rabdator, sa iti raspunda cu calm si rabdare la intrebari – chiar daca acesta face acest lucru in fiecare zi, pentru tine s-ar putea ca tot acest univers al machiajului semipermanent sa fie total necunoscut. Asadar, nu in ultimul rand, mizeaza pe relatia umana pe care o poti crea cu tehnicianul tau.
Cum ne pregatim pentru realizarea sprancenelor pudrate?

1. Machiaj 
Utilizati un machiaj cat mai lejer in ziua realizarii procedurii, si evitati cu desavarsire machiajul in zona sprancenelor. Daca totusi aveti machiaj, tehnicianul va pregati zona ce urmeaza sa fie tratata, iar demachierea va fi unul dintre pasii necesari.

2. Medicamente 
Evitati anumite medicamente precum aspirina, ibuprofenul si calmante, in general. Se recomanda evitarea acestora cu 48 de ore inainte.

3. Alcool 
Evitati consumul de alcool in acelasi interval de 48 de ore inainte de machiaj.

4. Probleme de sanatate/ alergii/ afectiuni
Oferiti tehnicianului detalii despre starea dvs de sanatate si mentionati daca sunt aspecte de care specialistul ar trebui sa tina cont.

5. Evitati pensatul/ vopsitul sprancenelor
Evitati orice forma de cosmetizare a sprancenelor cu doua saptamani inainte, astfel incat make-up artistul sa poata vedea si lucra cu spranceana in forma sa naturala.

6. Evitati produse de ingrijire pe baza de RETIN A si produse “AHA”
In cazul produselor care contin o cantitate semnificativa de RETIN A , specialistii recomanda intreruperea acestora cu aproximativ o luna inainte de aplicarea machiajului semipermanent powder.
Cat despre produsele “AHA”, se recomanda utilizarea acestora cu aproximativ o saptamana inainte.


Salon Micropigmentare

Descoperă rafinamentul la Salonul de infrumusetare, unde frumusețea se împletește cu experiența. Cu servicii personalizate și personal dedicat, fiecare vizită devine o călătorie în universul îngrijirii și eleganței. Experimentează bucuria transformării pentru ca frumusețea ta este pasiunea noastră.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *